11 de gener del 2012

CELEBREM L'ÚLTIM KM231 AMB UN ESPECIAL 2011...


Benvinguts a tots i a totes amics i amigues a l'últim programa del km231...
Recordo un dissabte matí que trobant a en Manel, antic company de la ràdio i actual col·laborador de l'emissora, vaig poder començar a posar nom a un projecte de programa musical que feia uns mesos em rondava pel cap. Un programa amb uns quants minuts de música a lo ràdio fórmula i amb una secció al final. D'això ja en farà tres anys, i ara el KM231 després de 124 programes arriba al final d'aquesta etapa i aneu a saber si del tot.
Recordo el poder demanar a en Manel, a l'Ester i a en Jacob el temps per poder col·laborar amb les seccions setmanals; recordo incorporar després el mestratge del DJ Bacallà un any després. Tot han estat seccions d'aprenentatge i de bona intenció de les quals n'estic agraït de cor.
Aquest últim KM231 està ple d'emoció i de música, com no podia ser... cadascú ha expressat el 2011 de maneres diferents i de formes molt personals... i al final hem fet sonar la primera cançó que va sonar al programa i que no és cap altra que Todo se transforma del gran Jorge Drexler.
Agraiment a la família pel temps i l'acompanyament; a en Jesús per la seva sintonia de l'Alcudi; a la Carme per les primeres falques; a la Txell Bonet per l'apadrinament del programa; a en Manel, l'Ester, En Jacob i en Quim per les seves seccions i les xerrades de fora micro inoblidables; a l'Agustí per la direcció de l'emissora; als companys dels Amics i Residents i Recordant el Vinil; a en Jordi per obrir-nos la porta a Ràdio Sant  Hilari; a l'Anna per apropar-nos el Poparb i deixar-nos olorar-lo d'aprop; a les discogràfiques i músics que ens han escoltat i ajudat; i a vosaltres, oïents, que ens heu escoltat algun dia, sovint o sempre de la forma que fos...
Esperem que us hàgiu divertit tan com ho hem fet nosaltres aquests anys...  GRÀCIES!

KM231... Edició124... 

CLICA PER ESCOLTAR EL PROGRAMA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada