12 d’abril del 2010

NOU DISC DE MISHIMA I ROGER MAS

"MISHIMA I ROGER MAS ENS ENDOLCIRAN LA PRIMAVERA MUSICAL DEL KM231..."


Aquesta setmana Roger Mas i Mishima presenten nou disc i el KM231 està d'enhorabona.
Per la seva banda, Mishima publiquen Ordre i aventura (2010), un treball que surt després de tres anys del seu premiat Set de tota la vida (2007). Mishima segueix tenint la seva essència, i ha fet un pas endavant en l'arrodoniment i poètica de les composicions i instrumentalització. Un Carabén excepcional en la veu i narració i un sosteniment de la banda madur i a mig camí entre el pop, el rock i/o el folk, fan que el disc al complet sigui una escolta del tot satisfactòria i plena.

Paral·lelament, demà mateix, Roger Mas presentarà A la casa d'enlloc (2010). Després del gran Les Cançons Tel·lúriques (2008), el solsoní torna amb un disc d'autor que evoca, en la cançó que de moment ha llençat en la promoció, un esperit folk autèntic. Els tocs country de la cançó El Calavera són un punt i seguit en la seva carrera musical. Serà qüestió d'estar alerta i ben aviat fer una escolta sencera d'aquest nou disc de Roger Mas.
I si ja els Mishima visitaran el Poparb sí o sí, Roger Mas, que ja ha passat en alguna ocasió pel festival encara no està confirmat i per tant haurem d'esperar a saber si es podrà veure en directe per les nostres contrades.
Bona setmana de noves propostes... Estigueu atents a una setmana de noves notícies al KM231...

2 comentaris: